Digitoimisto Pipeline on nyt Metsosivut.
Tästä eteenpäin

Sisällön­tuotanto Päämäärätavoitteinen informaatio

Verkkosivuille kirjoitettavan tekstin tarkoitus on kiinnittää huomio, herättää mielenkiinto, kertoa mitä tarjoat, missä, kenelle ja mitä hyötyjä asiakas saa ostamalla juuri sinulta kilpailijasi sijasta.

Sisällöntuotanto on oleellinen osa hakukoneoptimointia ja on tiukasti liitoksissa myös käyttäjäkokemuksen suunnitteluun. Hakukoneoptimointi on epäilemättä ainakin jossain määrin tuttua sinullekin. Käyttäjäkokemuksen suunnittelussa tekstisisältöjä tutkitaan asiakkaan näkökulmasta.

Verkkosivut ovat kokonaisuus. Ne kannattaa suunnitella alusta lähtien jokainen osa huomioon ottaen. Tehokkainta on kartoittaa ja hahmotella rautalankamallilla kaikki sivuille tuleva teksti ennen kuin niitä aletaan kirjoittamaan ja tehdä tämä osana verkkosivujen optimointiprosessia.

Voimme miettiä kuinka paljon tekstisisältöön on järkevää sijoittaa. Jokainen meistä osaa kirjoittaa ja verkosta löytyy ohjeita, miten tekstiä tuotetaan. Oli sitten kyse tuote- ja palvelukuvauksista tai asiakaskeisseistä ulkopuolinen näkökulma ja ammattilaisen kokemus tekstin kirjoittamisesta ja ylipäätään vuoropuhelu sisällöistä ennen niiden kirjoittamista tuo parhaimmillaan lisää syvyyttä ja uskottavuutta.
Ammattilaisen tekemä hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on todennäköisesti myös rahan arvoinen sijoituskohde.

Onnistunut sisällöntuotanto

Onnistunut tekstisisältö on luontevaa ja tyyliltään käyttötarkoitukseensa sopivaa.
Perinteisesti hyväksi havaittuja tekniikoita ovat kerronnallisuus, tekstisisällön kohdentaminen lukijalle henkilökohtaisesti ja kirjoittaminen asiakaskohderyhmälle tutulla puheenparrella.
Ja joskus värittömällä teflon-tekstilläkin on paikkansa.

Ulkopuolisen kirjoittamanakin verkkosivujen tekstin on hyvä henkiä samaa ilmapiiriä mitä asiakas saa vastaansa asioidessaan kanssasi muissa digitaalisissa kanavissa ja todellisessa elämässä.

onnistunut sisällöntuotanto

Digitoimisto Pipeline tuottaa tekstiä talon sisällä ja iso osa teetetään myös alihankintana. Pidämme huolen, että kirjoittaja on aiheeseen perehtynyt ja tyyli on käyttökohde ja kohdeyleisö huomioiden oikea.

Aloita tästä sisällöntuotanto verkkosivuille
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakaspalvelu:

040 817 7258
Avoinna klo 9:30-16:00
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Digitoimisto Pipeline


Y-tunnus: 2859693-4

Puhelin: 040 817 7258

Sähköposti: pipeline@pipeline.click

Tietosuojaseloste

Digitoimisto Pipeline

Digitoimisto Pipeline