Digitoimisto Pipeline on nyt Metsosivut.
Tästä eteenpäin

Räätälöidyt verkkosivut Kun haluat erottua eduksesi

Markkinointiviestinnän perusseikkoihin kuuluu tarttua kohdeyleisön mieleen, mutta siitä huolimatta verkko on pullollaan toinen toistaan muistuttavia sivustoja, joista moni jättää hyvin mitättömän muistijäljen. Räätätöidyt verkkosivut tarjoavat tähän ratkaisun.

Verkkosivujen suunnittelu tyhjästä

Verkkosivujen suunnittelu tyhjälle valkoiselle pohjalle vapaana WordPressin valmiista rakennuspalikoista antaa tilaa muodostaa raikkaita ideoita ja optimoida sivusto toteuttamaan tarkoitustaan pienintä yksityiskohtaa myöten.

Suunnitteluprosessi lähtee huolellisesta optimointi- ja sisällöntuotantovaiheesta, mihin sisältyy UX-tutkimus, UX-suunnittelu, konversio-optimointi, hakukoneoptimointi ja tekstin ja grafiikan laadinta.

Tätä seuraa käyttöliittymän viimeistely yksityiskohtaisen kevyesti toiminnallisen prototyypin kautta. Työkaluna prototyypin teossa käytetään pilvipalveluna toimivaa Figmaa, joka mahdollistaa prototyypin kehittämisen tiiminä ja sen kautta verkkosivuston tilaaja pääsee seuraamaan prosessia.

Ennen lopullista muotoaan prototyyppiä testataan erilaisilla testeillä koeyleisön toimesta ja siihen tehdään tarvittavat muutokset. Näin varmistetaan käyttäjäkokemuksen saumattomuus.

Kun prototyyppi on testattu ja hyväksytty valmiiksi, verkkosivut herätetään henkiin koodaajien toimesta.

räätälöidyt kotisivut räätälöidyt kotisivut desktop ja mobiili

Kustomina rakennetun verkkosivuston edut

Kustomina rakennettu verkkosivusto ei vain näytä laadukkaalta. Se näyttää sinun brändiltäsi ja erottuu massasta.

Yrityksen persoonaan sovitettu yhtenäinen visuaalinen ilme voimistaa liiketoimintasi arvoa asiakkaan silmissä.

Mittatilaustyönä tehdyllä verkkosivustolla, niin iso kuva, kuin pienet yksityiskohdatkin on optimoitu tuottamaan laadukas asiakaskokemus ja ohjaamaan kohti konversioita.

Laajatkin sivustot saadaan toimimaan moitteettomasti ja ne voidaan optimoida tulevaa skaalautumista ajatellen.

Teknisenä välihuomautuksena täytyy myös mainita, että kustomina tehty sivusto on myös kevyt ja latautuu nopeasti ja tämä auttaa sijoittumaan Google-haussa eikä puhelimella sivuja selaavia asiakkaita häiritse turha odottelu.

Design on osa käyttäjäkokemusta

Jokaisella verkkosivulla on oma tarkoituksensa ja päälle liimattu trendikäs tyyli näyttää helposti päälle liimatulta. Räätälöidyt verkkosivut suunnitellaan ulkoasua myöten käyttötarkoituksensa mukaisesti. Käynnistämme ennemmin uusia trendejä kuin seuraamme nykyisiä.

Verkkosivusto on tuote, missä oikeanlainen estetiikka vaikuttaa huomattavasti asiakaskokemuksen muodostumiseen. Oikein optimoitu sivusto huomioi toiminnoillaan ja visuaalisilla valinnoilla asiakaskohderyhmän taipumukset ja motiivit.

Ideat verkkosivuihin haetaan syvältä liiketoimintasi ja asiakaskuntasi yti­mes­tä ja niistä muo­dos­te­taan aidosti yrityskuvaa vastaava tunnistettava kokonaisuus.

Tajunnan räjäyttävät verkkosivut

Riittävätkö laadukkaat verkkosivut vai mennäänkö pidemmälle?

Laadukas suunnittelu on hyvä alku, mutta siinä ei ole kaikki. Kun sivusto suunnitellaan ja koodataan tyhjästä voimme mennä askeleen pidemmälle ja saada aikaan mitä mielikuvituksellisempia raja-aitoja kaatavia toteutuksia animaatioita ja interaktiivisuutta hyödyntämällä.

Kun haluat verkkosivuston, mikä erottuu massasta ja tarttuu varmasti vierailijoiden mieleen, me voimme toteuttaa sen.

Räätälöity verkkosivupaketti

Digitoimisto Pipelinen kunnianhimoinen missio on saattaa maailmaan viimeisen päälle huolella optimoituja verkkosivustoja.

Tarjouspyyntö räätälöidyt wordpress-kotisivut
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakaspalvelu:

040 817 7258
Avoinna klo 9:30-16:00
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Digitoimisto Pipeline


Y-tunnus: 2859693-4

Puhelin: 040 817 7258

Sähköposti: pipeline@pipeline.click

Tietosuojaseloste

Digitoimisto Pipeline

Digitoimisto Pipeline