Digitoimisto Pipeline on nyt Metsosivut.
Tästä eteenpäin

Digitoimisto Pipeline

Digitoimisto missä kakkoslaatupuhe on bannissa

Keväällä 2014 syttyi idea mainostoimistosta, joka rakentaa vain täydellisistä täydellisimpiä nettisivuja. Internetissä surffatessa tuli jatkuvasti vastaan vähemmän taidokkaasti toteutettuja sivustoja ja se sai sisäisen täydellisyyden tavoittelijan nostamaan päätään. Olin tehnyt harrastuksena html-sivuja omiin tarpeisiin jo jonkin aikaa ja siltä pohjalta lähdin tutkimaan tarkemmin mitä kaikkea verkkosivujen suunnittelu ja digimarkkinointi pitää sisällään.

Onnistuin pitkän aikaa pitämään sormeni irti WordPressistä ja muista sisällönhallintajärjestelmistä. Syynä tähän oli pääni sisällä majaileva elitisti, joka halusi tehdä kevyesti latautuvia sivustoja puhtaasti koodaamalla. Kuitenkin markkinoita seurattuani päädyin lopulta nöyrtymään ja kokeilemaan html/php-sivuston muuntamista WordPress-teematiedostoiksi ja 2017 tein ensimmäiset WordPress-asiakastyöni.

Digitoimisto Pipeline aloitti toiminnan 2018 ja seilaa tätä kirjoittaessa edelleen yhden hengen miehistöllä. Teen suurimman osan verkkosivuihin ja optimointiin liittyvästä työstä itse, mutta alihankintana ostettu työ on mukana enenevissä määrin.

Digitoimisto Pipelinen tehtävänä on rakentaa optimoituja asiakkaan itsensä näköisiä verkkosivustoja.

Heinäkuussa 2021

Laatu ja tyytyväiset asiakkaat edellä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakaspalvelu:

040 817 7258
Avoinna klo 9:30-16:00
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Digitoimisto Pipeline


Y-tunnus: 2859693-4

Puhelin: 040 817 7258

Sähköposti: pipeline@pipeline.click

Tietosuojaseloste

Digitoimisto Pipeline

Digitoimisto Pipeline