Digitoimisto Pipeline on nyt Metsosivut.
Tästä eteenpäin

Responsiiviset kotisivut Korona istuttaa asiakkaitasi kotona tietokoneen äärellä

Aidosti responsiivinen web-suunnittelu

Näin puhelin- ja mobiilihysterian aikana osaava digitoimisto muistaa aina varmistaa, että kotisivut ovat edustavan näköiset ja helppokäyttöiset myös isommalla näytöllä. Suomalaisten netin käyttö kun edelleen tapahtuu 60 prosenttisesti tietokoneella. Lähde StatCounter.

Mobile First..

Älypuhelimet ja niiden suosion räjähtäminen käsiin toi koodaajien ja muiden web-kehittäjien keskuuteen ajatuksen, että kotisivut on hyvä suunnitella ensisijaisesti ja pääasiassa mobiililaitteita (eli puhelimia) varten. Tästä on muodostunut ilmiö missä desktop- eli työpöytä- eli tietokonenäkymä noudattaa monella sivustolla puhelimessa näkyvää rakennetta. On jätetty se toinen, isomman screenin puoli responsiivisesta toteutuksesta lähes kokonaan pois.

Toinen motiivi mobile first ajattelulle on verkkosivujen asettuminen Googlen hakutuloksissa mobiilinäkymän perusteella. Tämä on erittäin vahva peruste optimoida verkkosivut huolellisesti mobiililaitteille.
On silti muistettava että hakukoneoptimointiin vaikuttaa myös käyttäjäkokemus ja mobiilin osuus Suomessa on vain vähän yli kolmannes nettiselailusta. Eli optimoidaan se käyttäjäkokemus niille tietokonekäyttäjillekin.

Purpose First Design

Digitoimisto Pipeline lähtee web-suunnittelussa ajatuksesta, että idea ja päämäärä ovat ne, mitä kohti suunnittelutyössä edetään. Ensin otamme selville, mikä asiakkaamme uuden verkkopalvelun tarkoitus on ja millainen toteutus palvelee parhaiten asiakkaamme tavoitteita ja mistä eri kulmista kohdeyleisön tietoisuutta on tarkoituksenmukaisinta lähestyä.
Näistä lähtökohdista lähdemme rakentamaan sivustoa, joka saavuttaa tavoitteet parhaalla mahdollisella tavalla, ja missä huomioidaan jokainen päätelaite ultrawide-näytöstä rannekelloon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakaspalvelu:

040 817 7258
Avoinna klo 9:30-16:00
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Digitoimisto Pipeline


Y-tunnus: 2859693-4

Puhelin: 040 817 7258

Sähköposti: pipeline@pipeline.click

Tietosuojaseloste

Digitoimisto Pipeline

Digitoimisto Pipeline